EL Timmerwerken

Vloeren

PARKET, LAMINAAT EN PVC VLOEREN

EL Timmerwerken levert laminaat van verschillende topmerken en heeft de expertise om deze voor u te leggen. Sinds de invoering van het clicklaminaat is het voor iedereen mogelijk geworden om een vloer zelf te leggen. Door de speciaal ontwikkelde click-systemen van de verschillende laminaat merken zal de vloer er altijd strak bij liggen en zijn kieren verleden tijd. Het is dan ook niet meer dan logisch dat er verschil zit tussen het laminaat van de bouwmarkten / warenhuizen en die u bij de specialist aanschaft. Het verschil in kwaliteit tussen deze laminaatvloeren zit oa. in de kwetsbaarheid van de toplaag, in het gebruikte basismateriaal en in het click-systeem. Hierin kan aanzienlijk veel kwaliteitsverschil zitten.

Een PVC vloer leggen is vergelijkbaar met het leggen van laminaat. PVC click vloeren zijn echter ook nog vochtbestendig én geschikt voor vloerverwarming. Bovendien is een PVC vloer veel ‘stiller’ dan een laminaat of houten vloer. Daarom worden PVC vloeren steeds vaker verkozen boven laminaat. Daarnaast zijn PVC vloeren zeer goed bestand tegen vocht. Doordat PVC vloeren duurzaam en waterresistent zijn, kan een PVC vloer in ieder vertrek geplaatst worden zoals een keuken of toilet.

Voor de mooiste houtenvloeren in oa. visgraat heeft u de keuze uit verschillende merken en varianten. Deze houten vloeren zijn in verschillende breedte en kleuren te krijgen van 18cm tot wel 32cm brede planken Met de juiste ondervloer kunt u volop genieten van uw nieuwe laminaat, PVC of eiken houten vloer