EL Timmerwerken

PVC Vloeren

GERFLOR PVC / VINYL

Gerflor is de specialist in vloerbedekkingen voor particulier gebruik, daarbij biedt Gerflor u altijd het nieuwste op het gebied van vinyl/pvc stroken en rollen.

ELTimmerwerken de multi-specialist die voor elke gebruiker een passende vloeroplossing heeft. U heeft de keuze uit alle actuele dessins welke allemaal geschikt zijn voor iedere ruimte in huis en geven elk interieur een stijlvolle en tijdloze uitstraling.

Wat is PVC? PVC is een vinyl, maar dan met een betere, sterkere en zwaardere onderlaag. Het geheel bestaat uit een doorzichtige oppervlaktelaag van 0,30mm 0,50mm of 0,70mm dik, een designlaag en een compacte onderlaag versterkt met glasvezels. Dit geheel wordt onder hoge druk gelamineerd. Hierdoor is een PVC vloer zeer gemakkelijk in onderhoud en heeft een lange levensduur. PVC vloeren zijn vochtbestendig, geschikt voor vloerverwarming.

Doordat PVC een “zacht” materiaal is, produceert het veel minder contactgeluid dan laminaat of hout. Al deze positieve specificaties zorgen ervoor dat PVC vloeren inmiddels een veel gekozen product is.

De Gerfloer Senso Click en Creation Click zijn een vinyl/pvc strook met een uniek gepatenteerd click-systeem.

NIEUW!! van GERFLOR “Topsilence” Topsilence is een PVC geplakt op een HDF waardoor de PVC vloer hetzelfde gelegd kan worden als een laminaatvloer maar met het zeer hoog (loop)geluid isolerende eigenschap van PVC.

Naast Topsilence, Sensoclick en Creationclick heeft u bij ons ook de keuze uit Insight lijm stroken