EL Timmerwerken

Parket Vloeren

EIKEN HOUTEN PARKET VLOEREN

Een houten vloer kiest u voor het leven. Dan is een juist advies, een goede service en kwaliteit zeer belangrijk. Bij ELTimmerwerken nemen wij voor u de tijd zodat u de juiste keuze kunt maken.

ELTimmerwerken heeft een uitgebreide collectie in houten vloeren in 4 series met voor u daarin de keuze uit verschillende opties en mogelijkheden.

De eiken vloeren zijn er in verschillende kleuren en afwerkingen zoals:
Gerookt
Geborsteld
Verweerd
Visgraat

Alle houten vloeren worden per commissie besteld en zodoende ook per commissie geproduceerd. Bij iedere bestelling ook standaard een onderhoudskit en onderhoudsolie zodat na plaatsing de vloer optimaal beschermd wordt en u zonder zorgen direct van uw vloer kan genieten

Eiken houtenvloeren zijn verkrijgbaar in Select eiken en Rustiek eiken vloeren. Rustiek eiken vloeren betekent dat er noesten in de planken voorkomen, dit geeft de vloer een mooie robuuste uitstraling. Alle vloeren hebben aan de langszijde een V-groef om zo de breedte van de planken te benadrukken. De vloeren zijn opgebouwd uit een Berken multiplex met daarop een massief eiken toplaag van 4 of 5mm dik. De planken zijn voorzien van een mes- en groef aan alle zijden en dienen daarmee aan elkaar verlijmd te worden.

Hout is onderhevig aan natuurlijke kleurveranderingen bij blootstelling aan zonlicht. Naarmate de vloer meer belopen wordt, ontstaan er kleine krasjes in de vloer. Dit zijn natuurlijke eigenschappen van het hout en voegen een gewenst element toe aan de schoonheid en eigenheid van houten vloeren.