EL Timmerwerken

Laminaat Vloeren

LAMINAAT VLOEREN

EL Timmerwerken levert laminaat vloeren van verschillende topmerken en heeft de expertise om deze voor u te leggen.

Sinds de invoering van het clicklaminaat is het voor iedereen mogelijk geworden om een vloer zelf te leggen. Door de speciaal ontwikkelde click-systemen van de verschillende laminaat merken zal de vloer er altijd strak bij liggen en zijn kieren in een laminaatvloer verleden tijd. Het is dan ook niet meer dan logisch dat er verschil zit tussen het laminaat van de bouwmarkten / warenhuizen en die u bij de specialist aanschaft. Het verschil in kwaliteit tussen deze laminaatvloeren zit oa. in de kwetsbaarheid van de toplaag, in het gebruikte basismateriaal en in het click-systeem. Hierin kan aanzienlijk veel kwaliteitsverschil zitten.

Een laminaatvloer is deze tijden zeer populair en dit is mede te danken aan het geringe onderhoud dat een laminaatvloer nodig heeft. Tegenwoordig willen mensen geen uren aan hun vloer besteden voor een onderhoudsbeurt. Het enige wat een laminaatvloer aan onderhoud nodig heeft is door de laminaatvloer te stofzuigen en licht vochtig te dweilen met een laminaatcleaner.

Laminaat vloeren zijn verkrijgbaar met of zonder V-groef, innovatieve structuren zoals zaagsnede en antiek waarbij het structuur als een 3D effect in het laminaat is geperst. Daarbij zijn laminaat vloeren verkrijgbaar in verschillende plankformaten, de uitgebreide keuze van houtdecoren en kleuren vindt iedere consument zijn stijl terug.

In de showroom kunnen wij u alles uitleggen over alle benodigdheden voor een perfecte laminaat vloer. Hierbij moet u denken aan de juiste ondervloer en plinten. Voor het optimale leefcomfort.

Onze laminaat vloer merken zijn: HARO, KAINDL en YOURFLOOR